af Gitte - d. 19-10-2020 15:03

Skal din misser-basse også have adventskalender i år?

Vi har sammensat vores helt egen unikke adventskalender med nogle af vores mest populære produkter samt helt nye ting.

4 skønne gaver, som alle indeholder både noget spiseligt og noget legetøj, pakket individuelt smukt ind. Én til hver søndag i advent. Alle 4 pakker bliver leveret i én æske. Nemmere bliver det ikke!

For at lave adventskalenderen så speciel som mulig har vi fået lavet nogle af vores populære produkter i en helt speciel farve. Vi har endda også fået nogle helt nye produkter til lejligheden, og så har vi selvfølgelig også nogle af vores normale populære produkter i pakkerne. Men alle produkter er selvfølgelig udvalgt med samme fokus på kvalitet og naturlige materialer, som vi plejer. Alt hvad der er spiseligt, kommer fra vores faste leverandører af kattemad og godbidder.

De godbidder vi har lagt i adventskalenderen, kan være i andre varianter, end dem vi normalt har til salg i shoppen. På den måde sikrer vi, at din basse får nogle nye lækre ting end dem den måske allerede har derhjemme.

Vi synes, vi har lavet en rigtig god og hyggelig adventskalender, som forhåbentlig vil skabe masser af glæde i hele december. 

Den samlede værdi af adventskalenderen er på mindst 500,00 DKK., og du betaler kun 399,00 DKK. Værdien vil variere i de 4 forskellige pakker. 

Vi er også blevet spurgt om ikke vi nok vil lave en julekalender med 24 små pakker... Det ville vi rigtig gerne, ja der er faktisk ikke noget, vi hellere ville, men har ikke mulighed for det i år, desværre!

Det skyldes, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten af produkterne og det faktum, at alt så vidt muligt skal være af naturlige materialer. Så for at være helt ærlig, så synes vi, at julekalenderen vil blive lidt dyr. Men hvis du har et specielt ønske, så skriv til os, så ser vi, hvad vi kan finde ud af... 

Hilsen Gitte & Misser

 

back