af Gitte - d. 10-03-2021 11:51

Sundt og lækkert mad og godbidder - med holdning og ansvar!

Vi er så super begejstrede for at kunne lancere et nyt brand i shoppen, nemlig ESSENTIAL FOODS. 

ESSENTIAL FOODS producerer lækkert og sundt mad samt de saftigste godbidder til både katte og hunde. I første omgang har vi valgt at tage deres kattemad (tørkost) "The Jaguar" ind i sortimentet samt deres 5 varianter af godbidder, der egner sig til både katte og hunde. Måske supplerer vi senere hen med varianter af tørkosten til hunde også. 

Udover at Essential Foods selvsagt laver mad til vores firbenede venner af allerhøjeste kvalitet og selvfølgelig af helt friske råvarer fra England, så faldt vi simpelthen også for deres store passion for dyr i nød. Der gives hvert år store donationer til at hjælpe en masse dejlige dyr rundt om i verden. Åh bare der var mange flere som grundlæggeren af ESSENTIALS FOODS, Christian! Alene i 2021 vil der blive doneret for 845.000 DKK til organisationer verden over, som hjælper dyr, der trænger.

Og så glemte vi måske at fortælle, at Christian også personligt har valgt at testamentere halvdelen af sin personlige arv til 13 udvalgte dyreorganisationer? Det har han, og det har vi den vildeste respekt for! Det vil jo også sige, at jo mere ESSENTIAL FOODS der sælges, jo mere gives der tilbage til vores nødtrængte firbenede venner. Det vil vi gerne støtte op om, og derfor giver det umådeligt meget mening for os at sælge masser af ESSENTIAL FOODS! Christian har for øvrigt også 20 års erfaring med "petfoods", han var nemlig også grundlægger af brandet "Oliver's Petfood", som du måske kender.

Selve indholdet af "The Jaguar" er vel også noget nær et helt slaraffenland for vores basser. Fritgående Greesingham ænder Ross & Cobb kyllinger, skotsk laks, regnbueørred og masser af ernæringsrige æg. Derudover en masse andre gode sager som eksempelvis gulerødder, ginseng, hørfrø, spinat, blomkål, appelsin, acai bær, tang, tomat og grøn te og selvfølgelig vitaminer og mineraler en masse. 

Når vi taler om godbidderne "Mini Delights" og "Tiny Fish Delights", så synes vi bare, at I skal prøve dem! De ca. 1 cm store godbidder gør dem super gode som træningsgodbidder eller bare som "hygge-snacks". De er semi-moist, dvs. bløde og lækre. Og så indeholder de helt naturligt masser af lækkerier. Prisen er "helt hen i skoven", men det er den, fordi vi gerne vil have solgt så mange som overhovedet muligt for at Essential Foods kan give tilbage til de nødstedte dyr, du kunne læse om tidligere. 

På mange af de uddybende beskrivelser, som du kan se via link på produktsiden omtales oftest hunde...det betyder ikke, at de produkter, vi har valgt i sortimentet ikke er til katte, det er de, bare rolig. Men teamet hos ESSENTIAL FOODS har haft størst fokus på hunde (også på alle deres billeder og marketing materiale), men vi vil hjælpe dem med at "få øje på", at alle vi katteejere også gerne vil have top kvalitet, og at vi vil handle med mening.

Vi håber, at I vil tage godt imod vores nye mad og godbidder. 

Hilsen 

Gitte & Misser

back