af Gitte - d. 03-09-2020 14:18

Hvordan jeg fik Misser til at acceptere nyt kattegrus...

Det kan være svært at indføre nyt kattegrus. Jeg har selv oplevet, at Misser bestemt ikke var tilfreds med, at jeg skiftede hendes kattegrus ud, da jeg endelig fandt en variant, der var helt naturlig, og ikke støvede! Hun var svært glad for det, vi tidligere havde brugt. 

Det fungerede jo også ganske glimrende, men jeg var som sagt ikke begejstret for, at det støvede så meget, som det gjorde. Dels pga. den konstante rengøring omkring kattebakken, men endnu mere fordi, at jeg ikke bryder mig om tanken, at Misser skal have al den støv direkte ned i lungerne, når hun kradser i bakken efter sit besøg. Endelig fandt jeg et helt naturligt kattegrus, som ikke støver. Og det gør det vitterlig ikke! Desuden er det utrolig let, da det er lavet af tørret majs. Det vil sige, at det er vældig nemt at få op med støvsugeren. Endnu en fordel, hvis du spørger mig. Sidst men ikke mindst suger det absolut mindst lige så godt som øvrigt kattegrus, jeg har prøvet, og så kan det endda smides direkte ud i toilettet uden at skade naturen. 

Jeg vænnede Misser til det nye grus ved blot at tilføre lidt efter lidt af det nye grus i bakken (sammen med det "gamle"). Det virkede! Efter lidt tid var hele bakken skiftet til det nye, og det var helt uden protester fra Misser.

Hilsen Gitte

back