Designet af: Miezekatze3Shop

DKK 1.199,00
Produktbeskrivelse:

Håndlavet kattehule i ren uld

Fås i 3 størrelser

Bobbi kattehulen er en hyldelst til alle katte, der de Bobbi'er vi kender, ønsker sig en luksuriøs soveplads. Kattehulen er unik, og er håndlavet af det fineste rene fåreuld.

Kattehulen Bobbi er formet som en smuk kat med ører, lukkede øjne klar til dagens lur, søde knurhår og naturligvis en kats hale.

Vigtigt at vælge kvalitetsuld

Simone der producerer Bobbi, og alle hans kattehule venner, håndlaver alle hulerne en efter en på bestilling. De bliver nøjsomt nusset, kælet og filtet med kun vand og sæbe uden kemi, indtil de har den helt rette robusthed, facon og det helt rette look. Det er håndværk, når det er bedst. Der bruges udelukkende "mulesing free" kvalitetsuld fra solkysset bjergfår. Dette uld er særlig robust, så det er kattehulen Bobbi naturligvis også. Simone henter selv sit uld hos sin leverandør, og får derfor ved selvsyn bevis for at alle fårene lever det sunde gode liv i naturen.

Måske kender du også en sød Bobbi?

Alle Simones kattehuler har her hos os fået navn efter nogle af vores søde trofaste kunder. Måske finder du også din kats navn blandt det store udvalg.

Din kats eget navn

Det endnu mere unikke ved Bobbi og alle de andre kattehuler er, at du kan få sat din helt egen kats navn på hulen. Måske hedder din kat ikke lige Bobbi, eller måske gør han, men ligner mere kattehulen Leo. Så kan du bare vælge den kattehule, der passer bedst til dig og din kat og så få dens helt eget navn på. Det er da sødt! Du bestiller din favorithule som enhver anden vare, og skriver blot i kommentarfeltet ved check-ud, at du ønsker en hule med personligt navn på, samt kattens navn. Max 7 bogstaver. Så tillægger vi +200,- DKK i gebyr, inden vi behandler ordren færdig. Huler der er personaliseret tages ikke retur. 

Der er stor efterspørgsel på specielt store kattehuler, som også kan passe til de lidt større katteracer som Ragdolls og Maine Coons. Nu kan du endelig få dem her hos os!

Bobbi fås lys grå med sorte knurhår og sorte lukkede øjne, og han fås i hele 3 størrelser (bemærk at størrelser kan variere, da kattehulen er håndlavet).

Størrelser:

Standard

Passer til katte op til ca. 7,5 kg. Bredde ca. 60 cm., højde ca. 45 cm., dybde ca. 30 cm. Indgang ca. 22 cm. 

XL

Passer til katte over 7,5 kg. eller flere katte sammen. Bredde ca. 75 cm., højde ca. 50 cm., dybde ca. 35 cm. Indgang ca. 23 cm.

XXL

Passer til de helt store katte eller flere katte sammen. Denne hule er højere og tykkere end XL. Bunden er ikke så bred men dybere og rundere. Det betyder, at den har et rigtigt godt fodfæste. Bredde ca. 65 cm., højde  ca. 58 cm., dybde ca. 40 cm. Indgang ca. 25 cm.

Vigtigt! Leveringstiden må påregnes at være 2-3 uger. Ja vi ved, at det er lang tid og meget meget længere, end vi normalt har. Men Simone skal først lave din helt specielle kattehule, når du bestiller den, og så skal den sendes fra Tyskland. Den leveres fragtfrit direkte fra Tyskland til din privatadresse.

Relaterede produkter
back