Brand: Cosy and Dozy

DKK 1.199,00
Produktbeskrivelse:

Læs mere

Håndlavet design

Hylde til stor kat

FRI FRAGT til privatadressen.

Når din kat er højt over jorden, føler den sig tryg og har det hyggeligt. Der hvor ingen forstyrrer. Enhver kat har nogle gange brug for at være alene, så kommer Catwalk Rest ind i billedet. Installer hylden tæt på andre møbler eller sammen med COSY AND DOZY STEPS vægmodulerne, og din kat kan klatre så meget den vil og selv finde vej til dens yndlingsplads.

Catwalk Rest er en klassisk designet afrundet væghylde til katte med en blød pude. Denne kattehylde giver alt, hvad din katteven ønsker: hvile, højde, varme og komfort. Den bløde, polstrede pude kan tages af og vaskes. Samtidig er puden fastgjort med trykknapper for at undgå at glide og for at holde den sikkert fast på hylden.

Denne hylde er klar til at hænge op. Dyvler medfølger.

Catwalk Rest-hylden er væsentligt større end øvrige hylder fra COSY AND DOZY: Chill Shelf og Chill Shelf DELUXE.

Hynden fås i 5 smukke farver (3 i "Soft" og 2 i "Smooth"). Selve modulet fås i 2 farver træ: Lyst træ og mørkt træ. Den mørke udgave er meget mørkebrun og kan i visse tilfælde næsten se sort ud.

Der er livstidsgaranti på træet fra COSY AND DOZY.

Afstanden mellem metalbeslagene er 40,6 cm.

Længde: 68 cm

Dybde: 47 cm

Pudetykkelse: 3 cm

Affjedring: Metalbeslag (forinstalleret)

Max belastning: 25 kg.

Bemærk at denne vare bestilles hjem fra leverandøren, når du har lagt din ordre. Derfor kan vil lidt ekstra leveringstid skulle påregnes.

Andre kiggede også på:
back