Designet af: Miezekatze3Shop

DKK 1.199,00
Produktbeskrivelse:

Håndlavet kattehule i ren uld

Fås i 3 størrelser

Chili kattehulen er en hyldelst til alle luksus katte, der ønsker sig en helt unik soveplads. Hun er håndlavet af det fineste rene fåreuld.

Kattehulen Chili er formet som den sødeste kat med ører, åbne øjne, knurhår og naturligvis en kats hale. Hver hule er helt unik, så det er Chili også, da hun er håndlavet.

Ansvarlig produktion

Simone der producerer Chili, og alle hendes kattehule venner, håndlaver alle hulerne en efter en på bestilling. De bliver nøjsomt nusset, kælet og filtet med kun vand og sæbe uden kemi, indtil de har den helt rette robusthed, facon og det helt rette look. Det er håndværk, når det er bedst. Der bruges udelukkende "mulesing free" kvalitetsuld fra solkysset bjergfår. Dette uld er særlig robust, så det er kattehulen Chili også. Simone henter selv sit uld hos sin leverandør, og får derfor ved selvsyn bevis for at alle fårene lever et godt sundt liv i naturen.

De søde navne

Alle Simones kattehuler har her hos os fået navn efter nogle af vores søde trofaste kunder. Måske finder du også din kats navn blandt det store udvalg.

Skal din kats eget navn på?

Det endnu mere unikke ved Chili og alle de andre kattehuler er, at du kan få sat din helt egen kats navn på hulen. Måske hedder din kat ikke lige Chili, eller måske gør han, men ligner mere kattehulen Charlie. Så kan du bare vælge den kattehule, der passer bedst til dig og din kat og så få dens helt eget navn på. Det er da sødt! Du bestiller din favorithule som enhver anden vare, og skriver blot i kommentarfeltet ved check-ud, at du ønsker en hule med personligt navn på, samt kattens navn. Max 7 bogstaver. Så tillægger vi +200,- DKK i gebyr, inden vi behandler ordren færdig. Huler der er personaliseret tages ikke retur. 

Der er stor efterspørgsel på specielt store kattehuler, som også kan passe til de lidt større katteracer som Ragdolls og Maine Coons. Endelig er de her hos os! 

Chili er i farven taupe, som er en grå/brun farve med smukke grønne åbne øjne og sorte knurhår, og fås i 3 størrelser (bemærk at størrelser kan variere, da kattehulen er håndlavet).

Størrelser:

Standard

Passer til katte op til ca. 7,5 kg. Bredde ca. 60 cm., højde ca. 45 cm., dybde ca. 30 cm. Indgang ca. 22 cm. 

XL

Passer til katte over 7,5 kg. eller flere katte sammen. Bredde ca. 75 cm., højde ca. 50 cm., dybde ca. 35 cm. Indgang ca. 23 cm.

XXL

Passer til de helt store katte eller flere katte sammen. Denne hule er højere og tykkere end XL. Bunden er ikke så bred men dybere og rundere. Det betyder, at den har et rigtigt godt fodfæste. Bredde ca. 65 cm., højde  ca. 58 cm., dybde ca. 40 cm. Indgang ca. 25 cm.

Vigtigt! Leveringstiden må påregnes at være 2-3 uger. Ja vi ved, at det er lang tid og meget meget længere, end vi normalt har. Men Simone skal først lave din helt specielle kattehule, når du bestiller den, og så skal den sendes fra Tyskland. Den leveres fragtfrit direkte fra Tyskland til din privatadresse.

Relaterede produkter
back