Designet af: Cosy and Dozy

DKK 1.199,00
Produktbeskrivelse:

Pladsbesparende hjørnehylde

En tryg søvn i højden

FRI FRAGT til privatadressen.

Hjørnehylden Chill Shelf Corner er nyeste innovation af smukke funktionelle vægmoduler fra COSY AND DOZY.

Kattehylder er et interessant alternativ til de store velkendte kattetræer, som er pladskrævende på gulvet.

Ved design af hylden er der tænkt over dens nemme montering, som dermed ikke tager mere end 5 minutter. Beslagene er formonteret for at gøre det nemt for dig, og der er kun tilbage at bore tre små huller i væggen. Selvfølgelig får du i sættet med hylden alle de nødvendige skruer til fastgørelse.

Alle vægmodulerne fra COSY AND DOZY er håndlavede, hvilket sikrer både den æstetiske kvalitet af kattemøblerne og sikkerheden for din kat. Når det kommer til sikkerhed, er der endnu en vigtig ting: Puden, som ligger på hylden, kan ikke glide af, fordi den er fastgjort til hylden med 5 trykknapper.

Chill Shelf Corner passer til alle andre hylder fra COSY AND DOZY kollektionen. Du kan derfor udvide vægdekorationen i utallige variationer.

Hynden fås i 5 smukke farver (3 i "Soft" og 2 i "Smooth"). Selve modulet fås i 2 farver træ: Lyst træ og mørkt træ. Den mørke udgave er meget mørkebrun og kan i visse tilfælde næsten se sort ud.

Pudebetrækket er aftageligt, og kan maskinvaskes.

Træelementerne har livstidsgaranti fra COSY AND DOZY!

Sættet er klar til at hænge - tre huller i væggen er nok.

Sættet indeholder dyvler og skruer.

Bredde: 52 cm

Dybde: 52 cm

Max belastning 20: kg

Bemærk at denne vare bestilles hjem fra leverandøren, når du har lagt din ordre. Derfor kan vil lidt ekstra leveringstid skulle påregnes.

Relaterede produkter
back