Brand: Cosy and Dozy

DKK 1.699,00
Produktbeskrivelse:

Elegant og funktionelt kattemøbel.

Chill Shelf DeLuxe er stilfuld for dig og behagelig for din kat. Den er designet af eksperter og katteelskere med kattes og katteejeres behov i tankerne. For en kat vil den bløde pude, den ovale form på hylden og den gode stabilitet være værdsat.

Chill-Deluxe-hylden har robuste og meget stabile metalstøtter. Takket være det faktum, at understøtningerne er skjulte, kan du få det indtryk, at hylden svæver i luften. Og i virkeligheden kan den dog endda bære en stor kat uden problemer. Dens maksimale belastning er 25 kg.

Hylden er udviklet specielt til store katte som Maine Coons og Norske Skovkatte og til katte, der bare har brug for god plads til at hvile. Den er også ideel til katte, der kan lide at sove sammen, hvis der er flere i hustanden.

Chill Shelf Deluxe er lavet af bøgekrydsfiner, håndslebet og malet med den smukke ahorn-farve, alt sammen med sans for detaljerne.

Madrassens materiale er et robust og slidstærkt møbelstof (100% polyester), som er modstandsdygtigt over for kattens skarpe klør. Puden fastgøres til hylden via 13 trykknapper, lavet af rustfrit stål. Så katten kan ligge trygt og godt uden at puden falder ned eller flytter sig på hylden. Betrækket kan nemt tages af (det har lynlås), og kan vaskes i vaskemaskinen ved 30°C.

Læs mere

Værd at vide:

Hylden er klar til ophængning. Fischer Duopower stifter medfølger. Beslag er formonteret på hylden.

Længde: 90 cm

Bredde: 41 cm

Madras tykkelse: 3 cm

Vægt: 4,5 kg

Hyldekapacitet max: 25 kg

Bemærk at denne vare bestilles hjem fra leverandøren, når du har lagt din ordre. Derfor kan vil lidt ekstra leveringstid skulle påregnes. Varen leveres direkte til privatadressen. Vi betaler fragten.

Inkluderet i sættet: Træhylde, pude, universal skruer, forimonteret beslag.

Relaterede produkter
back