Designet af: Greencats.dk

DKK 249,00
Produktbeskrivelse:

Kattemåtte til vindueskarmen

Håndlavet af genanvendt bomuld

COZY Window Mat er en hyggelig måtte lavet af genanvendt bomuld af 2 vævede garntuber med et inderfyld af polyster for at give den blødhed og fleksibilitet.

Hver enkelt kattemåtte er unik, da den er håndlavet, og dermed kan variere lidt i størrelserne.

COZY er vores egen serie. Der er hæklet mange kurve og måtter, som er trævlet op igen! Det har nemlig været vigtigt for os at skabe den helt perfekte blødhed/hårdhed samt facon og størrelse, så kurvene og måtterne/tæpperne kan passe til de fleste heldige katte. Misser har selv som altid testet og godkendt både COZY Basket og COZY Window Mat.

Garnet der er brugt bliver produceret i Europa. Det er OEKO-TEX Standard 100 og GRS (Global Recycled Certification) certificeret. De smukke farver på garnet fremkommer ved at ”klippe” brugte tekstiler fra beklædningsindustrien op til så små partikler, at det nærmest bliver støv. Så blandes ”støvet” indtil den helt rette tone er skabt. Derfor anvendes der heller ingen farve eller anden kemi til fremstilling af selve garnet.

Hvis din kat ikke altid er lige begejstret for en ny katteseng, kurv, hule eller tæppe/måtte, så læs med her, hvor vi giver lidt tip til at få den til at elske din nye investering.

Materiale: Genanvendt bomuld i flere lag/tuber + polyesterfyld

Farve: Nude er en smuk offwhite nuance, som ligger tæt på farven "Beige" dog en anelse lysere.

Størrelse: 50 cm. langt og 20 cm. bredt.

Rengøring: Det anbefales at støvsuge måtten for hår og snavs min. 1 x ugentlig. Hvis måtten bliver meget beskidt anbefales det at fjerne løse hår med en støvsuger først for derefter at vaske vinduesmåtten i maskinen ved skåneprogram. Træk måtten forsigt i facon efter vask og lad den lufttørre.

Hvis du oplever, at garnenderne begynder at titte frem, så fortvivl ikke. Skub dem blot tilbage i en maske. Enderne er ikke hæftet for at undgå hårde knuder i det forholdsvise hårde og store tubegarn.

Relaterede produkter
back