Er det svært at vælge kattegrus? En god ide er at gøre op med dig selv hvad kattegruset "skal kunne". Nogle foretrækker grus eller sand, der klumper. Andre det modsatte. Nogle foretrækker kattegrus med duft, andre vil have det helt neutralt. Hos os finder du helt naturligt kattegrus uden tilsat duft i 2 varianter. Kattegruset af tørret og knust majs er let og lidt større i selve gruset. Vores kattegrus af ler er meget fint grus, nærmest sand. Begge klumper fint og har en stærk sugeevne. Begge er helt uden tilsatte dufte eller anden kemi.

 • Simplicity kattesand Kattegrus løs vægt

  Simplicity Plus+ kattegrus, 6,3 kg

  ESSENTIAL Foods

  DKK 99,00
 • Flere på vej!
  Organisk og økologisk kattegrus Naturligt og organisk kattegrus

  Green Cat kattegrus af majs, 12L

  DKK 79,00
 • Opsamlingsskovl til kattebakke

  Skovl af genbrugte plastflasker

  DKK 19,95
 • Miljøvenlige høm høm poser med hank fra Whesco, 4 ruller

  Høm høm poser m/hank, 4 x 15 stk

  Whesco

  DKK 35,00
 • Miljøvenlige høm høm poser uden hank fra Whesco

  Høm høm poser u/hank, 4 x 15 stk

  Whesco

  DKK 30,00
 • Bionedbrydelige høm høm poser 120 stk. Miljøvenlige høm høm poser 120 stk. 15 poser pr. rulle

  Bionedbrydelige høm høm poser m/duft 120 stk.

  Earth Rated

  DKK 89,00
 • Høm høm pose dispenser Høm høm pose dispenser

  Høm høm pose dispenser

  Earth Rated

  DKK 39,00

Hvis du overvejer at skifte kattegrus, fordi du hellere vil gå over til et helt naturligt produkt eller måske fordi du ikke synes, at dit nuværende grus er godt nok, så er et godt tip at skifte en lille smule ad gangen. Din kat skal lige have lov at vænne sig til det nye grus, og som regel bryder de sig ikke om at få skiftet grus i starten. Men det kan meget vel tænkes, at din kat bliver endnu mere glad for det nye, når den først har fået lidt tid til at acceptere det. 

Sørg altid for at din kats kattebakke/kattebakker er pinligt rene. Katte hader beskidte kattebakker, og din kat kan i værste fald finde på at straffe dig ved at foretage toiletbesøget på gulvet i stedet for. Blot for at demonstrere overfor dig, at den ikke accepterer en kattebakke, der ikke er tømt for efterladenskaber. Og så kan det blive en lang sej kamp at få den tilbage i bakken igen.

Mange katte foretrækker faktisk 2 kattebakker. Én til stort og én til småt. Så hvis pladsen tillader det, så anbefaler vi at give den 2 bakker. Fjern efterladenskaber så snart du opdager dem og som minimum én gang dagligt. Erstat med lidt mere nyt grus i bakken, så den hele tiden har et godt lag at grave i. Vi anbefaler at skifte al gruset 1 x ugentligt, hvor du samtidig sikrer en grundig vask af hele kattebakken, og derefter kommer helt friskt kattegrus i. 

back