Øko-bomulds hjerte kattelegetøj med ren uld og catnip Håndlavet hjerte i økologisk bomuld legetøj til katte
Øko-bomulds hjerte kattelegetøj med ren uld og catnip
Håndlavet hjerte i økologisk bomuld legetøj til katte
DKK 19,95

Produktbeskrivelse

Økologisk bomuldshjerte

Dette håndlavede hjerte i blødt GOTS certificeret økologisk bomuld er fyldt med ren uld og et lille drys løs catnip. 

Da Misser var lille var hendes favorit legetøj #1 sådan et lille blødt hjerte, der blev slæbt med rundt alle steder i huset fra brusekabinen, madskålen, vores seng og alle mulige andre steder. Hendes hjerte dengang var bare ikke lavet af naturlige materialer. Det har vi fået lavet nu, så hvis du også vil prøve "Missers favorit", så er hjertet endelig at finde i shoppen.

Findes i 2 farver: Sand og Nougat. Hvis du ønsker en bestemt farve, så skriv det i kommentarfeltet ved check-ud, ellers vælger vi farven for dig.

Forvent at du vil kunne se bidemærker/små huller fra klørerne i produktet, da det er blødt bomuld. Hjertet er syet sammen på maskine men lukket til sidst (efter fyldet er puttet i) i hånden med nål og tråd, så denne lille syning vil være synlig.

PS: I dette hjerte er der kun et lille drys catnip i, da blødheden fra bomulden og fyldet med ren uld er den væsentlige effekt. Hvis du ønsker en stærk catnip-effekt, så prøv vores håndlavede catnip-puder i ren uld, som er fyldt med catnip. 

Størrelse ca. 10 cm. bredt på bredeste punkt, ca. 10 cm. højt på højeste punkt.

 

 

Relaterede produkter

back