Designet af: Miezekatze3Shop

DKK 799,00
Produktbeskrivelse:

Håndlavet kattehule/kattekurv i ren uld

Fås i 2 størrelser

Lazy kattehulen/kattekurven er skabt til den kat, der ønsker sig en luksuriøs soveplads. Lazy er perfekt at kravle op og rulle sig sammen i. Og så er han håndlavet af det fineste rene uld.

Kurven Lazy er formet som en dejlig rund kurv med en lille kant, som kan føles tryg for din kat at ligge i. Hver kurv er helt unik, da den er håndlavet.

Din kats eget navn

Ikke alene er Lazy bare lækker og hyggelig. Du kan simpelthen også få filtet din egen kats navn ind i hulen, så den bliver helt personlig. Bestil hulen/kurven i den størrelse, der passer dig, og skriv i kommentarfeltet ved tjek ud, at du ønsker navn på, samt kattens navn. Så tillægger vi et ekstra gebyr på +200,00 DKK inden ordren behandles og bestiller din personlige kattehule/kurv. Kattehuler og kurve med navn på kan ikke returneres.

Det ansvarlige valg

Simone der producerer Lazy og alle dens kattehule venner håndlaver alle hulerne og kurvene en efter en på bestilling. De bliver nøjsomt nusset, kælet og filtet med kun vand og sæbe uden kemi, indtil de har den helt rette robusthed, facon og det helt rette look. Det er håndværk, når det er bedst. Der bruges udelukkende "mulesing free" kvalitetsuld fra solkysset bjergfår. Dette uld er særlig robust, så det er Lazy også. Simone henter selv sit uld hos sin leverandør, og får derfor ved selvsyn bevis for, at fårene lever et godt naturligt liv.

Navnet er ikke tilfældigt

Hos os har vi givet alle Simones lækre kattehuler og kurve navn efter nogle af vores loyale kunder. Måske finder du også din kats navn blandt det store udvalg. Vi kan dog ikke garantere, at navnet på din kat lige svarer til dens rigtige look.

Der er stor efterspørgsel på specielt store kattehuler og kurve, som også kan passe til de lidt større katteracer som Ragdolls og Maine Coons. Og endelig er de her! 

Lazy her på billedet er i farven beige, men den kan også skaffes i farven taupe (grå/brun) og lysegrå. Hvis du ønsker en anden farve end beige, så skriv til os i kommentar-feltet, så bestiller vi den ønskede farve til dig.

Størrelser:

Ca. 50 cm. i diameter, 20-25 cm. høj og ca. 30 cm. i indgangen.

Ca. 60 cm. i diameter, 20-25 cm. høj og ca. 30 cm. i indgangen.

(bemærk at Lazy er håndlavet, og derfor kan variere lidt i størrelsen)

Vigtigt! Leveringstiden må påregnes at være 2-3 uger. Ja vi ved, at det er lang tid og meget meget længere, end vi normalt har. Men Simone skal først lave din helt specielle kattehule, når du bestiller den, og så skal den sendes fra Tyskland. Den leveres fragtfrit direkte fra Tyskland til din privatadresse.

Relaterede produkter
back