MIKS Hideout kattehule og kradsebræt fra Mikaste MIKS Hideout kattehule og kradsebræt fra Mikaste MIKS Hideout kattehule og kradsebræt measurements fra Mikaste
MIKS Hideout kattehule og kradsebræt fra Mikaste
MIKS Hideout kattehule og kradsebræt fra Mikaste
MIKS Hideout kattehule og kradsebræt measurements fra Mikaste

Designet af: Mikaste

DKK 1.699,00
Produktbeskrivelse:

Eksklusivt kradsemøbel

Kattehule og kradsebræt i ét

Vi er eneforhandler i Danmark af den eksklusive møbelserie "MIKS" fra design-brandet "Mikaste". Det er vi ret stolte af!

"MIKS Hideout" er det perfekte skjulested for din lille tiger derhjemme. Hævet over jorden og med en beskyttende hule omgivet af filt, kan din kat nappe en lur efter en hektisk dag med leg og hygge. De afrundede åbninger hele vejen rundt giver din kat den perfekte 360 graders oplevelse af at være med, hvor tingene sker. Den har styr på dig, selv under dagens powernap. Når luren er overstået kan den med fordel hvæsse sine kløer på filtbelægningerne både på siderne og på toppen af "MIKS Hideout". Så slipper du for, at den gør det på din sofa. 

Elegant og funktionelt møbel

Skandinaviske designere har sikret, at "MIKS Hideout" passer smukt og stilfuldt ind i de fleste nordiske hjem. 

Hule og seng er belagt med gråt certificeret Standard 100 by OEKO-TEX filt, som beskytter din kats poter og kløer. Der kan også tilkøbes specialdesignet håndlavede puder, som passer perfekt i størrelsen. Se produktet "MIKS Pillow". Selve møblet er omhyggeligt lavet af nordisk birkekrydsfiner. Grundet special designet (går ud af forneden) står møblet utrolig stabilt, også til en heftig gang leg.

Se billede 3 for størrelses information. Vægt 9 kg.

Prisen er inkl. fragt til privatadressen.

BEMÆRK at dette produkt sendes direkte fra leverandøren til din privatadresse, når du afgiver din ordre. Det betyder, at leveringstiden typisk vil være 5-7 dage. Vi er ikke selv lagerførende på dette produkt. 

Relaterede produkter
back