Brand: MIOOU

DKK 1.795,00
Produktbeskrivelse:

Lækkert håndlavet kradsemøbel af naturlige materialer; bølgepap, jute reb og filt. Møblet fungerer både som hyggelig kattehule og kradsebræt.

Din kat vil elske huset, da det helt naturligt appellerer til dens instinkt om at kradse sine klør. Det kan den gøre på og i hele huset.

Det er perfekt til leg, da de små huller på bagsiden er sjove at fange legetøj gennem. Og rebene i toppen af huset kan sammen med knuderne da også fanges inden i huset til stor morskab. Prøv fx. også bare at skubbe dine fingre hen over papvæggene, så skal du se, hvordan din kat, pga. lyden, vil elske at prøve at fange dem indenfra.

Da væggene er transparante kan din kat følge med i alt, hvad der sker omkring den, samtidig med at den snupper en stille stund for sig selv inde i huset. Det giver samtidig også en god ventilation i huset, så der hverken bliver for varmt eller koldt.

Læs mere

Kradsehus m/hule

FRI FRAGT til privatadressen.

Vi sender TULA House fragtfrit til dig direkte til din privatadresse. 

Mål: bredde 40 cm. højde 43 cm. længde 42 cm.

Vægt: 3,6 kg.

Farver: beige (bølgepap), grå (filt), rmørlegrå stribe (filt)

Dette produkt bestilles direkte til levering fra MIOOU. Det betyder lidt længere leveringstid (5-7 hverdage), end når din pakke kommer direkte fra os. 

Andre kiggede også på:
back