Designet af: MIOOU

DKK 1.499,00
Produktbeskrivelse:

Håndlavet kradsemøbel

Kradsebræt + kattehule i ét

FRI FRAGT til privatadressen.

TULA House In-Out er den perfekte kombination af de populære kradsemøbler TULA House og TITO Tunnel fra design-brandet MIOOU. 

TULA huset er, som alle andre MIOOU produkter, lavet af de naturlige materialer; pap, jutereb og filt. Disse materialer er dels utrolig skånsomme for din kats kløer, men de får også instinktivt din kat til at bruge møblet til at kradse på. Vi kender alle den store effekt en simpel papkasse kan have på ens kat. Her er bølgepappen taget til et højere niveau. Hele huset er bygget til at kunne krasdes på og i. 

Men udover det er huset også det perfekte gemmested til den legesyge kat. Væggene er nemlig transperente, så din kat kan følge med i, hvad der sker udenfor huset og ligge på lur og forsøge at "fange" din finger, hvis du kører den hen af væggen. Det giver desuden en perfekt ventilation i huset, så der hverken bliver for koldt eller varrmt. Sidst men ikke mindst så fungerer TULA House også som en tryg kattehule, når tiden er inde til middagsluren. Håndtaget af jutereb er forøvrigt rigtig sjovt at fange og tygge i.

TULA House In-Out har udgang i foran og bagved, så det også kan fungere som en tunnel. Det betyder, at mulighederne for anvendelse nærmest er uendelige.

MIOOU Design har vundet utallige priser for det smukke og funktionelle design af kattemøbler. Vi forstår godt hvorfor.

Vi sender naturligvis TULA House fragtfrit direkte til dig til din privatadresse. 

Materiale: Bølgepap, jutereb og filt

Farver: Grå (mellemgrå) samt rød (branding)

Størrelse: 40x42x43 cm., indgang 24 cm. i dia., vægt 3,6 kg.

Relaterede produkter
back