Brand: Miezekatze3Shop

DKK 1.199,00
Produktbeskrivelse:

Håndlavet kattehule som fås i hele 3 størrelser og med eller uden eget navn.

Arkhan kattehulen er en smuk lys hule med de smukkeste åbne blå øjne. Han er en hyldest til alle katte, der ønsker sig en luksuriøs og hyggelig soveplads helt for sig selv. Og så er han oven i købet også håndlavet af det fineste rene uld.

Kattehulen Arkhan er formet som en kat med ører, øjne, knurhår og naturligvis en kats hale. Han er helt unik, da han er håndlavet.

Simone der producerer Arkhan, og alle hans kattehule venner, håndlaver alle hulerne en efter en på bestilling. De bliver nøjsomt nusset, kælet og filtet med kun vand og sæbe uden kemi, indtil de har den helt rette robusthed, facon og det helt rette look. Det er håndværk, når det er bedst. Der bruges udelukkende "mulesing free" kvalitetsuld fra solkysset bjergfår. Dette uld er særlig robust, så det er kattehulen Arkhan også. Simone henter selv sit uld hos sin leverandør, og får derfor ved selvsyn bevis for at alle fårene lever det gode liv i naturen.

Der er stor efterspørgsel på specielt store kattehuler, som også kan passe til de lidt større katteracer som Ragdolls og Maine Coons. Endelig kan du få sådan en her hos os!

Arkhan er naturhvid med lys grå på ører og ansigt. Og så har han de smukkeste klare blå øjne. Han fås i 3 størrelser (bemærk at størrelser kan variere, da kattehulen er håndlavet).

Læs mere

Værd at vide:

Fås i 3 størrelser og med eller uden eget navn.

FRI FRAGT til privatadressen.

Det endnu mere unikke ved Arkhan og alle de andre kattehuler er, at du kan få sat din helt egen kats navn på hulen. Måske hedder din kat ikke lige Arkhan, eller måske gør han, men ligner mere kattehulen Polle. Så kan du bare vælge den kattehule, der passer bedst til dig og din kat og så få dens helt eget navn på. Det er da sødt! Du bestiller din favorithule som enhver anden vare, og skriver blot i kommentarfeltet ved check-ud, at du ønsker en hule med personligt navn på, samt kattens navn. Max 7 bogstaver. Så tillægger vi +200,- DKK i gebyr, inden vi behandler ordren færdig. Huler der er personaliseret tages ikke retur. 

Behov for en stor størrelse? Se størrelsesguiden her:

Standard

Passer til katte op til ca. 7,5 kg. Bredde ca. 60 cm., højde ca. 45 cm., dybde ca. 30 cm. Indgang ca. 22 cm. 

XL

Passer til katte over 7,5 kg. eller flere katte sammen. Bredde ca. 75 cm., højde ca. 50 cm., dybde ca. 35 cm. Indgang ca. 23 cm.

XXL

Passer til de helt store katte eller flere katte sammen. Denne hule er højere og tykkere end XL. Bunden er ikke så bred men dybere og rundere. Det betyder, at den har et rigtigt godt fodfæste. Bredde ca. 65 cm., højde  ca. 58 cm., dybde ca. 40 cm. Indgang ca. 25 cm.

Vigtigt! Leveringstiden må påregnes at være 2-3 uger. Ja vi ved, at det er lang tid og meget meget længere, end vi normalt har. Men Simone skal først lave din helt specielle kattehule, når du bestiller den, og så skal den sendes fra Tyskland. Den leveres fragtfrit direkte fra Tyskland til din privatadresse.

Relaterede produkter
back