Brand: Miezekatze3Shop

DKK 999,00
Produktbeskrivelse:

Håndlavet kattehule som fås i 2 størrelser og med eller uden eget navn.

Arkhan kattehulen er en smuk lys hule med de smukkeste åbne blå øjne. Han er en hyldest til alle katte, der ønsker sig en luksuriøs og hyggelig soveplads helt for sig selv. Og så er han oven i købet også håndlavet af det fineste rene uld.

Kattehulen Arkhan er formet som en kat med ører, øjne, knurhår og naturligvis en kats hale. Han er helt unik, da han er håndlavet.

Arkhan er naturhvid med lys grå på ører og ansigt. Og så har han de smukkeste klare blå øjne. Han fås i 3 størrelser (bemærk at størrelser kan variere, da kattehulen er håndlavet).

Læs mere

Værd at vide:

Fås i 2 størrelser og med eller uden eget navn.

FRI FRAGT til privatadressen.

Det endnu mere unikke ved Arkhan og alle de andre kattehuler er, at du kan få sat din helt egen kats navn på hulen. Måske hedder din kat ikke lige Arkhan, eller måske gør han, men ligner mere kattehulen Polle. Så kan du bare vælge den kattehule, der passer bedst til dig og din kat og så få dens helt eget navn på. Det er da sødt! Du bestiller din favorithule som enhver anden vare, og skriver blot i kommentarfeltet ved check-ud, at du ønsker en hule med personligt navn på, samt kattens navn. Max 7 bogstaver. Så tillægger vi +200,- DKK i gebyr, inden vi behandler ordren færdig. Huler der er personaliseret tages ikke retur. 

Behov for en stor størrelse? Se størrelsesguiden her:

Standard

Passer til katte op til ca. 7,5 kg. Bredde ca. 60 cm., højde ca. 45 cm., dybde ca. 30 cm. Indgang ca. 22 cm. 

XL

Passer til katte over 7,5 kg. eller flere katte sammen. Bredde ca. 75 cm., højde ca. 50 cm., dybde ca. 35 cm. Indgang ca. 23 cm.

Vigtigt! Leveringstiden må påregnes at være 2-3 uger. Ja vi ved, at det er lang tid og meget meget længere, end vi normalt har. Men Simone skal først lave din helt specielle kattehule, når du bestiller den, og så skal den sendes fra Tyskland. Den leveres fragtfrit direkte fra Tyskland til din privatadresse.

Relaterede produkter