Hvilken kattebakke skal du vælge? Komfort og hygiejne er vigtigt for din kats trivsel, og du ønsker selvfølgelig at give din kat det bedste.

Åben eller lukket kattebakke

Vi har et bredt udvalg af kattebakker. Vi har både åbne kattebakker og kattebakker med låg. Der er delte meninger om, hvad der er mest optimalt for katten. Det vigtigste er, at du sørger for at give din kat en god oplevelse, så den bruger sin kattebakke. Alle vores kattebakker er produceret af genanvendt plast. Vi har kattetoiletter fra det eksklusive design-brand Hoopo. Husk altid at stille kattebakken på et underlag, så dit gulv skånes i tilfælde af, at kattens urin løber ud over kanten. Det kan nemlig nemt ske, uanset hvor god en kattebakke, du vælger.

 • Hoopo Poh kattebakke, antracit grå DKK 349,00
 • Hoopo Poh kattebakke, hvid

  Hoopo

  DKK 349,00
 • Hoopo Poh kattebakke, lyserød

  Hoopo

  DKK 349,00
 • Åben kattebakke af genanvendte plastflasker
  Åben kattebakke af genbrugte plastflasker DKK 69,00
 • Opsamlingsskovl til kattebakke
  Skovl af genbrugte plastflasker DKK 19,95
 • Simplicity kattesand Kattegrus løs vægt
  Simplicity Plus+ kattegrus af ler

  ESSENTIAL Foods

  DKK 99,00
 • Organisk og økologisk kattegrus Naturligt og organisk kattegrus
  Green Cat kattegrus af majs, 12L DKK 79,00
 • 2 pakker Høm høm poser u/hank, 8 x 15 stk DKK 40,00
 • Miljøvenlige høm høm poser uden hank fra Whesco
  Høm høm poser u/hank, 4 x 15 stk

  Whesco

  DKK 30,00

Det er vigtigt for din kat, at den let kan klare sine toiletbesøg. Diskretion er en æressag for din kat. Vi anbefaler ofte vores Hoopo Dome kattebakker, da de har flere smarte funktioner. Men du kan selvfølgelig også sagtens vænne din kat til at bruge en åben kattebakke som kattetoilet. Det kommer ofte også an på størrelsen af din kat. Det vigtigste er, at din kat har god plads, så den kan grave og nemt vende sig rundt i bakken. Vi anbefaler, at du vælger en kattebakke med høj kant uanset hvilken størrelse kat, du har. Det gør rengøringen nemmere, og sikrer at det meste grus forbliver i bakken under din kats toiletbesøg. 

Vi ved, at det kan være udfordrende at finde den helt rette kattebakke. Vi sidder derfor altid klar i kundeservice til at råde og vejlede dig i dit valg. Du kan ringe, skrive eller chatte med os, når det passer dig.

back