Leder du efter legetøj med duft til din kat? Her er vores udvalg af kattelegetøj med catnip. Ved at vælge legetøj med katteurt, kan din kat få masser af tid til at gå med at lege alene. Men du får helt sikkert også mange dejlige timer ved at observere, hvor glad og tilpas din kat er, når den leger med godt naturligt kattelegetøj, der dufter skønt af katteurt. Vi har udvalgt et bredt sortiment af kattelegetøj, som indeholder catnip og som samtidig er pænt at have liggende fremme i hjemmet. Vi har samlet det hele til dig her, så du nemt kan udvælge din kats næste favoritlegetøj med katteurt. Du kan læse lidt mere om hvad catnip er her

Catnip, katteurt, kattemynte eller matatabi er vældigt populært som kattelegetøj. Det bruges i kattelegetøj for at lokke katten til mere leg. En aktiv kat er nemlig en sundere og gladere kat. Det rette legetøj vækker din kats naturlige jagtinstinkt og kan skabe underholdning i mange timer. En anden fordel er også, at hvis din kat føler sig underholdt med sjovt kattelegetøj, så kan du undgå kedsomhed hos din kat, der kan føre til ulykker i hjemmet. 

Hos os har vi udvalgt en masse sjovt legetøj med catnip, som helt sikkert vil glæde din kat og give den mange sjove timer. 

Vi sidder også altid klar til at råde og vejlede dig, hvis du har brug for det. Ring eller skriv til os.

back