Tandpleje

Vores kategori med tandplejeprodukter til katte er dedikeret til at sikre, at din kats tand- og mundhygiejne er i topform. En sund mundhygiejne er afgørende for din kats generelle velvære og kan bidrage til at forhindre tandproblemer, tandsten og tandkødsbetændelse.

I vores sortiment af tandplejeprodukter finder du et bredt udvalg af effektive og brugervenlige produkter, der er specielt designet til katte. Du kan finde fingertandbørster, tandpasta og gel, der er skånsomme mod din kats tandkød og tænder. Derudover finder der også det meget effektive pulver mod plak og tandsten, som blot drysses over maden.

Skab de gode rutiner tidligt

Det anbefales at etablere en regelmæssig tandplejerutine for din kat for at opretholde en god mundhygiejne. Ved at børste din kats tænder regelmæssigt kan du fjerne plak og forhindre dannelsen af tandsten, som kan føre til tandkødsproblemer og dårlig ånde. Tandpastaerne er specielt formuleret til at bekæmpe bakterier og holde tænderne sunde og rene.

Udover tandbørster og tandpastaer finder du også tyggestænger og tandrensende godbidder i vores udvalg. Disse produkter kan være med til at stimulere tyggeaktiviteten og bidrage til at rense tænderne naturligt. Det er en nem og sjov måde at pleje din kats tænder på, samtidig med at den nyder en velsmagende godbid.

 

Prioriter din kats tand- og mundhygiejne med vores udvalg af tandplejeprodukter til katte. Giv din kat den bedst mulige pleje for dens tænder og forebyg potentielle tandproblemer. Med regelmæssig pleje kan du bidrage til at opretholde en sund og glad kat.

Læs vores blog indlæg her, hvis du vil vide mere om god tandpleje af din kat. Eller læs her hvis du gerne vil komme godt i gang med tandbørstningen. 

 • Brit Care Dental snacks

  Brit Care

  DKK 19,00
 • Curaprox ATA tandbørste

  Curaprox

  DKK 99,00
 • Curaprox Surgical Mega Soft tandbørste

  Curaprox

  DKK 79,00
 • Anti Plaque Finger Brush, 1 stk

  Bogar

  DKK 89,00
 • Virbac Enzym mini tandpasta + mini finger tandbørste, sæt

  Virbac

  DKK 129,00
 • Virbac Enzym tandpasta m/kyllingesmag

  Virbac

  DKK 139,00
 • Aptus Bucacat tandpasta m/fiskesmag

  Aptus

  DKK 99,00
 • Dental Lipo-gel, 50 ml. Gelé tandpasta

  Bogar

  DKK 99,00
 • Bogadent Plaque Stop pulver, 70 gr. Mod plak og tandsten

  Bogar

  DKK 199,00
 • Dental Water tandrens, 250 ml

  Bogar

  DKK 179,00
 • Bogadent Dental Enzyme Chips Chicken & Fish

  Bogar

  DKK 39,00
 • 3 poser Bogadent Dental Fibre Sticks Chicken, tandrensende

  Bogar

  DKK 117,00
  DKK 100,00
 • Bogadent Dental Fibre Sticks Chicken, 50 gr

  Bogar

  DKK 39,00
 • Bogadent Dental Fibre Sticks Salmon & Chicken, 50 gr.

  Bogar

  DKK 39,00
 • 3 poser Bogadent Plaque Stop Chips Chicken, tandrensende

  Bogar

  DKK 117,00
  DKK 100,00
 • Plaque Stop Chips Chicken

  Bogar

  DKK 39,00

Desværre rammes op mod 80% af alle katte af tandproblemer på et tidspunkt i livet. Og 50% af dem får decideret smerter, som kan være meget voldsomme. I værste fald kan det udvikle sig til tandkødssygdomme som også kan ramme de indre organer. Derfor er det utroligt vigtigt at passe godt på din kats tænder.

Det starter med at vælge rigtig god, sund og nærende kost, som er spækket med alle de mineraler og enzymer, som holder bakterierne nede i kattens mund. En god blanding af tørkost og vådkost har også sine fordele. Tørkosten skal knases, og hjælper dermed med at rense belægningerne af tænderne. Vådkosten indeholder væske, som "skyller" munden i en mild grad, så belægningerne mindskes. Rigeligt med friskt drikkevand dagligt er i sig selv helt essentielt for din kats sundhed, men også for at holde munden og tænderne rene. 

Katte er som bekendt gode til at holde smerter skjult for os mennesker. Men du kan tjekke din kats mund jævnligt og se om der findes rødme omkring tandkødet. Jo før du opdager det, jo bedre mulighed har du for at sætte ind med den rette behandling. 

Vores tandplejeprodukter er forebyggende mod plak og tandsten, og vi vil altid råde dig til at forehøre dig hos din foretrukne dyrlæge, hvis skaden allerede er sket. Eller hvis du er i tvivl om den rette behandling.

back