Brand: Hoopo

DKK 629,00
Produktbeskrivelse:

Den nyeste generation af en smart ledningsfri vandfontæne kommer her med Hydr fra Hoopo.

Den er ledningsfri, så du slipper for at din kat leger med ledningerne. Vandet renses automatisk 1 x i døgnet via en UCV-lampe. Derudover starter vandløbet også automatisk en gang hvert kvarter og løber i 20 sekunder.

Dette for at stimulere din kat til at drikke mere, da katte oftest tiltrækkes af rindende vand. Det siges, at katte drikker op mod 50% mere, hvis de har adgang til en vandfontæne end en almindelig skål.

Manualen findes her

Læs mere

Værd at vide om Hydr:

Ledningsfri og nem vandfontæne.

Vandet i Hydr løber automatisk hvert 15. minut, hvilket fremmer et højere vandindtag for din kat. Hydr giver næsten ingen lyd, så dit arbejde, din film eller din kats lur bliver ikke forstyrret. Det eneste du kan høre, er en stille rislen og en svag motorlyd (under 30 decibel!) i 20 sekunder, når vandet løber stille ud af beholderen.

Hver 24. time tænder den bakteriedræbende UVC-lampe automatisk, og derudover arbejder Hydr med Ultra Clean-filtre. Denne dobbelte tilgang fjerner effektivt alle bakterier og sikrer, at din kat har sundt og lækkert drikkevand.

Med sin lange batterilevetid, store vandbeholder og automatiske funktioner er Hydr et problemfrit produkt for dig. Hydr-vandfontænen har et stilfuldt design, og passer ind i ethvert interiør.

Hydr vandfontænen står sikkert fast på gulvet grundet de 4 hjørne gummi-fødder samt det flade design. Robust til selv den vildeste tiger.

Det bedste af det hele er næsten, at Hydr er ledningsfri! Den oplades hurtigt og effektivt med det medfølgende USB-kabel.

Vigtige fordele:

Ledningsfri.

Batteriopladning via medfølgende USB-kabel.

Opladningstid ca. 3-4 timer.

Lang batterilevetid +/- 14 dage.

Ergonomisk højde.

Fladt design forhindrer knurhårs-stress.

Står stabilt og sikkert på gulvet.

Meget praktisk og nem at installere samt rengøre.

Frisk vand opdateres automatisk hvert 15. minut.

Inspirerer katte til at drikke mere.

Ultrarent vand gennem 4-kanals filter & UVC-lampe. Det anbefales at skifte filteret hver +/- 10 dage afhængigt af antal katte, fældnings situation osv.

Stor kapacitet: 1,8L.

Super støjsvag, mindre end 30 decibel.

Tekniske detaljer:

Mål: L240xB130xH125mm / Vandkapacitet 1,8L

Montering: Behøves ikke at samles (plug & play).

Materiale: Slidstærkt og fødevaregodkendt plast.

Rengøring: Kan nemt udføres med sæbe og vand, og tør derefter med en klud.

Egenskaber: UVC bakteriedræbende lampe og filter holder vandet pænt og rent.

Pakken indeholder:

1 vandbeholder, 1 top/låg, 1 motor, 1 USB-kabel, 1 filter boks, 1 filter. 1 manual.

Vejledning:

Start med at oplade din nye vandfontæne. Sæt USB-kablet til motoren og i stikkontakten. En fuld opladning tager i 3-4 timer.

Sæt filterboksen på vandbeholderen. Læg filteret i filterboksen. Fyld frisk vand i til 1,8L grænsen som er afmærket på siden. Sæt toppen/låget på vandbeholderen. Sæt motoren i. Tryk 2 sekunder på power knappen i toppen af motoren til du hører et lille bip. Så begynder vandet at løbe forsigtigt ud i drikkeområdet. Derefter starter vandløbet af sig selv hver 15. minut og løber i 20 sekunder. Du kan altid både igangsætte og stoppe vandløbet manuelt ved at trykke på power knappen. Den bakterierensende UVC-lampe starter automatisk med at rense vandet 24 timer efter vandfontæne er igangsat. Dette kan du også starte manuelt ved at dobbelt-trykke på power knappen. Vandet renses i 10 minutter ad gangen.

Relaterede produkter