Designet af: Petsafe

DKK 849,00
Produktbeskrivelse:

Lydløs og nem vedligeholdelse

Keramik vandfontæne til 1,8 liter vand

Bemærk at vandfontænen på billedet kan se hvid ud. Den er grå på ydersiderne og på selve vandtårnet, og hvid på indersiden.

Ethvert kæledyr har brug for at drikke frisk vand for at holde sig sund og rask. Specielt katte har tendens til ikke at få nok væske, hvis de kun har adgang til en almindelig vandskål.

Der er noget ved rindende vand, som tiltrækker dem, og får dem til at drikke mere. Det siges, at katte med adgang til en drikkefontæne drikker op til 50% mere end dem uden en drikkefontæne. Og som ejer sikrer du, at din kat altid har frisk vand tilgængeligt, da filtrene i fontænen filtrerer dårlig lugt, hår og andet skidt væk.

 • Rindende vand har en beroligende effekt på dit kæledyr
 • Konstant vandcirkulation hæmmer bakterievækst
 • Hygiejnisk keramisk design der er let at rengøre
 • Udskifteligt kulfilter fjerne dårlig smag og lugte
 • Udskifteligt skumfilter opfanger hår og snavs
 • Tåler opvaskemaskine (dog ikke pumpen)
 • Lydsvag

Drikkefontænen kan indeholde op til 1,8 liter vand

Pakken indeholder:

 1. 1 stk. keramik vandfontæne
 2. 1 stk. kulfilter
 3. 1 stk. skumfilter
 4. 1 stk. motor
 5. 1 stk. brugsanvisning

Mål 30x30x19 cm

Det anbefales at udskifte vand ca 1 x ugentligt og udskifte kulfilter og skumfilter 1-2 x månedligt afhængigt af hvor mange kæledyr, der benytter sig af vandfontænen. Tjek fontænen jævnligt da det vil være nemt at se, hvornår den trænger til udskiftning af filtre.

Læs vejledningen grundigt vedr. rengøring, da også motoren skal skilles ad ved rengøring (nemt!). Det kan man overse. Hvis du ikke gør dette, kan fontænen stoppe med at virke. Dette er dog kun indtil, du skiller motoren ad, og samler den igen. 

Husk at tilkøbe vores kulfiltre og skumfiltre til vedligeholdelse.

 

 

Relaterede produkter
back