af Gitte - d. 29-09-2020 12:29

Lækkert kattemad blev modtaget med kyshånd.

I dag har vi været ude hos Dyreværnet i Rødovre for at donere al det kattemad, som blev udløst fra salget af vores økologiske shopping net i sidste uge under Kattens uge 39 2020! TUSINDE TAK til alle jer, der købte nettet, og dermed bidrog til den dejlige donation.

En ekstra overraskelse og en til...

Vinderen af Instagram konkurrencen fra sidste uge, May-Britt og Sprettball, valgte derudover at donere præmien til en dyreorganisation i Danmark. Wow sikker en flot og sympatisk gestus. TAK! Det blev også Dyreværnet, der blev den heldige modtager af den præmie, som var 1 måneds gratis kattemad. Vi valgte at "trible op" på præmien, da Spettball, har 2 søskende, og de jo selvfølgelig ikke skulle snydes!.

Vi "smed" lidt ekstra mad i puljen, samt en masse dejlige tæpper og godbidder. Så alt i alt har vi, takket være alle jer, i dag virkelig gjort en dejlig god gerning og en forskel for nogle katte og hunde, som virkelig trænger. Der er nogle søde basser hos Dyreværnet, der får stor glæde af alle lækkerierne. 

Det skabte glæde

Vores henvendelse og donation blev modtaget med kyshånd, og Dyreværnet satte stor pris på vores bidrag. Det er nok ikke sidste gang, at vi vælger at støtte dem og deres gode arbejde. Faktisk blev vi inspireret af, at Dyreværnet har lavet den mobile klinik, der hedder "Frynseklinikken", som kører rundt i landet, og hjælper kæledyr, der har behov for hjælp, men som har en ejer, der måske ikke kan magte at få dem til dyrlæge selv. "Frynse" er navnet på opfinderens hund, som desværre ikke lever mere, men det gør mindet med den gode gerning, som "Frynseklinikken" er. Respekt for alle de gode mennesker hos Dyreværnet (og mange andre steder), som hver dag gør en kæmpe forskel for de stakkels dyr, der ikke har de bedste vilkår her i livet.  

I kan læse mere om Dyreværnet her

Endnu engang tak til alle jer, der bakkede op om Kattens uge 39 hvert år, samt ikke mindst bakker op om os hver dag. Det er ikke sidste gang, at vi vil komme de nødstedte basser til undsætning med lidt godt fra lageret. 

Hilsen

Gitte & Misser

 

back