Vision

Hos Greencats.dk ønsker vi at give Danmarks katte et sundere, sjovere og bedre liv!

Vi er Danmarks grønne katteshop! Og det er vi fordi, vi ønsker at gøre det nemt for dig som katteejer og -elsker at handle ind til din firbenede ven med god samvittighed overfor vores miljø samtidig med, at du har det allervigtiste i fokus, nemlig din kats sundhed og trivsel. Vores grundværdier tager altid afsæt i, at vi elsker dyr betingelsesløst, og ønsker at give dem de bedst mulige vilkår her i livet. Det stammer nok fra et helt liv omgivet af de elskede dyr. Se lidt mere om baggrunden under "os".

Vi har alle et ansvar for at gøre, hvad vi kan for at sikre en fælles bæredygtig fremtid, både for os selv, vores børn og vores kæledyr. Derfor tilbyder vi dig et bredt udvalg af katte tilbehør, der med nogle undtagelser, består af naturlige bæredygtige ressourcer omhyggeligt udvalgt med både hjerte og hjerne. 

Når vi siger, at vi ønsker at give Danmarks katte et sundere, sjovere og bedre liv, så mener vi sundere, fordi vi kun sælger naturligt mad og godbidder med rene og sunde ingredienser. Sjovere fordi vi tilbyder legetøj af naturlige materialer, som vores lodne venner trygt at bide i og lege med uden at blive udsat for kemi. Og bedre fordi vi skylder vores elskede kæledyr at give dem lækre huler, kurve og senge, som de trygt kan sove og putte i - naturligvis også helt uden kemi.

Der er stadig et stykke vej, når det gælder om at finde alle de 100% naturlige produkter, vi ønsker at kunne tilbyde jer som kunder og alle vores firbenede venner, men vi er startet! Ethvert lille skridt mod at få flere naturlige materialer ind i vores kattes liv er vigtige skridt. Vi lover dig derfor, at vi altid vil bestræbe os på at finde den mest grønne og naturlige variant af et givent produkt, så længe det vil være det, der er bedst for din kats velbefindende. Følg os løbende for at se, hvad vi nu har fundet af gode, sjove og sunde ting til din kat.

Allerede kort tid efter vores opstart af shoppen kom der adskellige opfordringer på, om vi ikke også kunne tilbyde samme koncept til hunde-bassen. Derfor vil du også finde et lille, men nøje, udvalg til hunde. 

Vores webshop er desuden CO2 Neutral certificeret. Certifikatet finder du her

Sidst men ikke mindst er vores emballage også udvalgt med stor omtanke. Vi ved nemlig godt, at vores katte elsker at lege med papkasser, silkepapir m.m., og det kan de altså trygt gøre, når de modtager pakker fra Greencats.dk. Læs mere om emballagen her Faktisk synes vi, at du skal lade din kat selv hjælpe med at pakke vores pakker op, da det som regel giver dig en masse gode grin og din kat nogle dejlige oplevelser.

Hvis du har gode idéer til forbedringer af vores webshop eller forslag til andre produkter eller services, så hører vi meget gerne fra dig. Vi ønsker nemlig hele tiden at forbedre os. Og mest af alt at kunne tilbyde det, som du som kunde (og din kat) har brug for. Skriv til service@greencats.dk. 

Vi håber, at du vil hjælpe os med at føre visionen ud i livet. Tak fordi du handler hos Greencats.dk.

Følg os gerne på Instagram eller på Facebook og tilmeld dig også gerne vores nyhedsbrev hvor vi løbende vil sende nyheder, tips og tricks, konkurrencer, særlige medlemsfordele, tilbyde dig at din kat kan blive test-kat for udvalgte nye produkter og lign. ud. 

Kærlige hilsener

Gitte (og Misser)

 

Greencats.dk er Danmarks grønne katteshop Greencats.dk har kattetilbehør i naturlige materialer Vi elsker katte hos Greencats.dk Greencats.dk er et CO2 neutral website FDIH member of Foreningen Dansk Internet Handel
back