Om os

Rigtig hjertelig velkommen til Greencats.dk.

Greencats.dk er et 100% danskejet familiefirma, som er skabt på baggrund af en kæmpe kærlighed til dyr og en erkendelse af, at det stadig er svært at skaffe miljøvenlige produkter til vores elskede kæledyr.

Virksomheden drives af mig - Gitte - som efter mange år i "det almindelige erhvervsliv" syntes, at tiden var kommet til at gøre en forskel. Denne forskel skal nu komme vores katte og vores miljø tilgode!

Vi har nemlig specialiseret os i at tilbyde grønne kvalitetsprodukter indenfor alt, hvad din kat har brug for uanset om du ønsker at handle kattemad, godbidder, senge, huler, legetøj, pleje eller kradsetræer. Produkter som alle er nøje udvalgt og håndplukket hos anerkendte og kvalitetsbevidste leverandører. Og vi vil altid bestræbe os på at skaffe den mest grønne variant af produktet, der findes på markedet. Vi udvælger vores sortiment med stor respekt for miljøet, men naturligvis mest af alt for vores elskede kattes sundhed og velvære. Derfor kalder vi os også Danmarks grønne katteshop!

Jeg er selv født og opvokset på landet omgivet af en masse skønne dyr. Katte og hunde har altid været en fast bestanddel af familien, og i perioder også heste, kaniner, marsvin, høns, gæs, ænder, køer og grise. Jeg er typen, der går og samler små snegle op fra fortovet, hvis det har været regnvejr om natten, for at ingen skal træde på dem. Altså en helt igennem kæmpe dyreelsker. I dag bor jeg med min dejlige familie på Frederiksberg i København, og har efter mange år med den skønneste lille yorkshire terrier hund nu vores elskede og meget, meget smukke Hellig Birma kat "Misser".

Misser er en stor inspirationskilde i hverdagen. Fx. har hendes smukke beige og cremede farver inspireret til vores webshops design, og hun tester også alle produkterne, før de bliver sat til salg på Greencats.dk. På den måde sikrer vi, at vi hele tiden gør os umage for at finde de bedste produkter på markedet, som forhåbentlig også vil skabe glæde hjemme hos dig og din kat. 

Jeg har selv erfaret, hvor svært det er at købe miljøvenligt ind til Misser. At købe sundt kattemad og snacks er muligt i dag, men legetøj, huler, senge, pleje og øvrigt kattetilbehør er virkelig svært at finde i naturlige - og når muligt - bæredygtige udgaver. De indeholder tit uanede mængder af plastik enten i selve produktet eller i emballagen. Derudover synes jeg, at vores hjem fortsat bør tage sig ordentligt ud, selvom vi har kat, uden at det behøver ligne et omrejsende Tivoli fyldt med spraglet plastiklegetøj. Så design og æstetik er også i højsædet, når vi udvælger vores sortiment. Der er stadig produkter, som jeg ikke har kunnet finde i bæredygtige og naturlige udgaver. Derfor vil der sikkert være nogle ting, du ikke kan finde hos os, eller ting som desværre ikke er af 100% naturlige materialer (så skriver vi det tydeligt, så du ikke er i tvivl). Men du skal vide, at jeg arbejder hårdt for at finde bedre alternativer hertil, og der vil derfor løbende komme flere spændende og helt naturlige ting ind i sortimentet. 

Vi tager ansvar. Så vores emballage til din forsendelse er også miljøvenligt, og består enten af bæredygtigt pap, genbrugspapir, indpakningspapir af græs, naturligt hampegarn, forsendelsesposer af sukkerrør, bånd af genbrugsplast osv. Du kan læse mere om de forskellige emballagetyper, vi bruger, under punktet "Emballage" her

Da jeg ikke er uddannet dyrlæge eller lign., så er alle mine anbefalinger, gode råd m.v. udelukkende baseret på egne erfaringer og oplevelser som katteejer og -elsker. Hvis du er i tvivl om noget, som kræver en fagperson, så tag altid fat i din foretrukne dyrlæge og spørg denne til råds.

Rigtig hjertelig velkommen til Danmarks grønne katteshop. Tak fordi du vælger at handle hos os. Vi håber, du får en rigtig god oplevelse.

Kærlige hilsener,

Gitte og Misser.

PS: Hvis du vil læse artiklen, der blev skrevet ifbm. vores lancering i starten af 2020 af Frederiksberg Bladet/Minby.dk så se mere her

 

Misser tester kattehule for Greencats.dk Misser Greencats.dk Misser og Gitte i Frederiksberg Bladet ifbm. Greencats.dk lancering Gitte Specht profil
back