af Gitte - d. 07-09-2020 10:18

Lad din basse lege med vores emballage.

Vi kender det sikkert allesammen. Men vores små pels-venner elsker, når vi kommer hjem med nye indkøb, så de kan overfalde papkassen eller papiret, det er pakket ind i. 

Det er bla. en af grundene til, at vi har valgt at bruge naturligt emballage i alt, hvad der er muligt at indkøbe. Vi vil nemlig rigtig gerne opfordre til, at du ikke bare smider papkassen eller silkepapiret ud med det samme, men bruger det som en del af legetøjet til bassen. Ja vi ved godt, at det ikke nødvendigvis pynter i hjemmet, men de ELSKER det. 

Her i huset har Misser næsten altid en brugt papkasse eller 2 stående et sted. Men udover det har hun faktisk også silkepapir (eller vores græs-papir) liggende, som vi til stor morskab bruger som gemmested til hendes godbidder. Det giver en ekstra dimention, at hun skal lede efter godbidderne, og at papiret knitrer, når hun prøver at "fange" godbidderne, og så kan hun glide på det på gulvene uden tæpper. Yes det er faktisk det, hun gør! Hun elsker, når jeg kaster en godbid eller et stykke legetøj hen på papiret eller ind under det. Så kommer hun med 180 i timen, springer op på papiret, og lader sig glide hen ad gulvet. Igen og igen! 

Selvfølgelig har vi også valgt vores emballage strategi pga. miljøjet. Det er ingen hemmelighed! Ved at tænke os lidt om, så kan vi faktisk slå 2 fluer med et smæk. Vi prøver at passe på både din misser-basse og vores allesammens miljø ved at vælge ordentligt emballage. 

For jer der allerede har handlet hos os, og måske endda flere gange, så ved I også, at vi elsker at pakke hyggeligt ind. Vi fjerner som regel al emballagen fra leverandøren (medmindre at det beskytter produktet i en sådan grad, at vi ikke kan matche det), for så at pakke det ind på ny med vores eget naturlige emballage. Det gør vi fordi, at vi påtager os ansvaret at komme ansvarligt af med al den plastik, som de fleste leverandører desværre stadig bruger i deres emballage. Samt selvfølgelig giver din basse mulighed for at lege med pakken og indholdet, når du modtager den.

Hilsen Gitte & Misser

back