af Gitte - d. 15-01-2021 10:39

HAPPY bliver født!

Jeg er SÅ stolt over at have lanceret HAPPY-serien, som blev skabt, da vi skulle finde et alternativ til vores hidtidige samarbejde med Comme Des Moutons (læs andet blogindlæg herom). 

HAPPY-serien består af håndlavede kurve og 2 slags tæpper. Alle produkter er lavet af økologisk uld enten merinould, skotsk eller norsk uld og er 100% dansk produceret. Vi bruger udelukkende økologisk uld og udelunkkende fra får, der har et godt liv. Dvs. mulesing-free naturligvis.

Når man først har fundet et produkt, som lever 100% op til vores kvalitetskrav og værdisæt, som tilfældet var med Comme Des Moutons, så er det svært at finde et alternativ. Derfor valgte jeg at tage produktionen "in-house", således jeg med sikkerhed ved, hvordan produkterne fremstilles, og hvor ulden kommer fra. Det giver mig en stor tilfredsstillelse og tryghed!

Man kan få uld i virkelig mange kvaliteter og dermed også i rigtig mange prisklasser. Vores HAPPY-serie ligger ikke i den billige ende, men absolut heller ikke i den dyreste ende. Det skyldes, at vi kan tillade os at vælge den ypperste uld, samtidig med at vi springer mellemhandleren over.

Navnet HAPPY opstod ved, at vi tænkte på alle de heldige basser, der får en hyggelig kurv eller et blødt tæppe...Vi er sikre på, at de bliver rigtig rigtig glade.

Nogle af jer spørger af og til hvordan man bedst vedligeholder sin kurv af uld. Man siger, at uld af god kvalitet på en måde er selvrensende. Det skyldes lanolinolien, som bevares i ulden, når den ikke udsættes for kemisk rens. Hvis din kurv trænger til at blive rengjort, så er mit bedste tip at sætte den lidt ud i den friske luft, hvis du har mulighed for det. Også gerne i klar frost. Hvis den trænger decideret til at blive renset, så pletrens helst forsigtigt med en svamp, og lad den tørre godt efterfølgende. Da HAPPY serien er håndlavet - finger-hæklet - af mega-uldgarn, så er det meget fluffy, og kan dermed nemt rives fra hinanden, hvis du ikke er forsigtig. Hvis "skaden er sket" og du får revet lidt uld fra hinanden eller de løse garn-ender titter frem, så stik enderne eller det løse garn ind mellem maskerne igen. Ingen skade er sket! God fornøjelse.

Vi håber, at du kan li' HAPPY. 

Hilsen Gitte

 

 

back