af Gitte - d. 15-09-2020 16:21

Vores egne hus-modeller.

Vi er så heldige - og dybt taknemmelige over - at have så mange mega-søde kunder i vores lille butik. 

Mange af dem får vi tilsendt de sødeste billeder og videoer af, og vi må heldigvis bruge langt de fleste i vores markedsføring. Tusinde tak for det. Vi ELSKER simpelthen, når I deler billederne med os. Ofte er det fra, når jeres basse åbner en pakke fra os, eller når de sover i en af "vores" huler, leger med noget af "vores" legetøj osv. Det er Så dejligt! For udover at vi hver gang nyder dem i fulde drag, ofte også får nogle skønne grin, så er det guld værd for os, at andre kunder kan se rigtige "levende kunder" være godt tilfredse med vores varer. 

Så hvis du også vil se din egen lille pels-ven som husmodel, så send endelig billeder og/eller videoer af ham/hende/dem. Vi nyder hver og en! Derover er Misser selvfølgelig selvskrevet som vores egen husmodel her. 

I ny og næ vil vi også gerne bede om jeres hjælp med at teste nye produkter, så det ikke "kun" er Misser, der tester alt. Så skriver vi individuelt ud til de af jer, der har tilmeldt jer vores nyhedsbrev, og dermed er blevet VIP kunde, om I har lyst til at være "test-kat" hos os. Nogle gange havner vores e-mails desværre i jeres spam mapper grundet vores allesammens øgede cypersikkerhed, så tjek lige den og marker os, som en du gerne vil modtage mails fra fremover. Så går du ikke glip af vores nyhedsbreve eller "vil du være test-kat"-mails fx. 

[BILLEDE4]

Hilsen

Gitte & Misser

 

 

 

back