Brand: Cosy and Dozy

DKK 499,00
Produktbeskrivelse:

FELINE er et multifunktionelt, elegant og stilfuldt møbel skabt af det tyske firma Cat-On specielt til COSY AND DOZY®. Dets originale, minimalistiske design tiltrækker opmærksomhed fra både katte og deres ejere, fordi den usædvanlige kombination af et moderne look og flere praktiske anvendelser gør det til et universelt møbel.

Kradsemøblet skiller sig ud på markedet primært på grund af deres multifunktionalitet, fordi det i modsætning til andre kradsebrætter ikke kun bruges til at slibe kløer, men også til leg og søvn. Blandt deres andre fordele kan vi nævne:

Ergonomisk: Dens korrekt buede form gør det muligt for katten at hvile i bekvemme positioner.

Dobbeltsidet: Når kradsebrættet bliver slidt med tiden, kan du bare vende den og bruge den dobbelt så længe.

Læs mere

Værd at vide:

Kradsebrættet er lavet af flerlags bølgepap med høj gramvægt. Hvert stykke er lavet i hånden ved gradvist at kombinere efterfølgende lag af materiale, hvilket i sidste ende giver det sin exceptionelle styrke - du vil blive overrasket over, hvor meget vægt Feline kan bære, og hvor længe den kan holde. Da det pap, de bruger til produktion, er lavet af biologisk nedbrydelige råvarer, uden brug af kemikalier, kan Feline prale med, at de er 100 % miljøvenlig.

Materiale: Kraftigt bølgepap.

Farve: Natur med grå sider.

Størrelse: 60 cm lang, 22,5 cm bred, 19 cm på det højeste sted.

 

 

Relaterede produkter