True Leaf

True Leaf blev skabt med et ønske om at udnytte den helbredende kraft fra planter fra hele verden. True Leaf ønsker at gøre livet bedre for vores kæledyr.

Deres innovative formler kombinerer planters kraft med aktive ingredienser for at hjælpe med at bevare og beskytte din kats naturlige livsglæde.

True Leaf bruger hampefrø som grundlag for deres unikke formler. Frøene fra hampplanten er rige på essentielle fedtsyrer, og indeholder immunforstærkende GLA og ALA, kendt for også at understøtte mave-tarm-sundheden og kardiovaskulære funktioner.

Hampplanten er en af ​​naturens mest fantastiske planter.

Hampefrø betragtes ofte som en superfood med det ideelle forhold mellem omega-3 og omega-6 fedt.

Alle dele af planten kan bruges. Fibrene fra stilken er lavet til reb og stof. Frøene, bladene og blomsterne bruges til terapeutiske formål.

 

Hampefrø har et naturligt højt indhold af fibre, hvilket giver et boost til kattens fordøjelsessystem. Det er også kendt som en god kilde til essentielle mineraler såsom kobber, jern, bor, mangan, nitrogen og zink. Hampekstrakt kan også hjælpe en kat hvis dens led har brug for ekstra støtte, samt forbedre den generelle kvalitet af dens hud og pels.

 

 • True Leaf Calming snacks

  True Leaf

  DKK 43,00
 • True Leaf Senior snacks

  True Leaf

  DKK 43,00
 • True Leaf Anti Hairball snacks

  True Leaf

  DKK 43,00
back