For over ti år siden kæmpede Henrietta, ejeren af hunden Lily, med at finde noget mad der var fyldt med rene, naturlige ingredienser. Efter at Lily blev syg og led af øm og kløende hud, begyndte Henrietta at lave mad fra bunden for at pleje hende bedst muligt og få hende tilbage til sin sunde helbredstilstand. Henrietta kunne ikke forstå, hvorfor alle kæledyr ikke kunne få poterne i det samme gode mad som Lily nu fik. Så Henrietta besluttede sig for at finde nogle dygtige dyrlæger og ernæringseksperter, så de sammen kunne udvikle lækre kvalitetsopskrifter med sunde ingredienser.

Og med dét blev Lily's Kitchen født.

I dag laver Lily’s Kitchen stadig disse opskrifter og mange flere, efter de samme principper, der startede det hele: ordentlig mad, lavet med kærlighed.

De brænder for kæledyrs sundhed og lykke. Faktisk kan man sige, at de er på en mission for at ændre den måde, kæledyr spiser; væk fra en alt for forarbejdet kost lavet med uigenkendelige ingredienser, til en naturlig diæt.

Vi har et ansvar over for vores planet og alt på den. Så uanset hvad Lily’s Kitchen gør, fra øko-emballage til økologiske ingredienser, så forsøger de at træde varsomt på vores planet.

Hos Lily's Kitchen er alle opskrifter til katte kornfri. Alle måltider er høj på protein og lav på kulhydrater, som er dét, der er bedst for katten.

 

 • Lily's Kitchen Scredded Fillets æske m/8x70 gr

  Lily's Kitchen

  DKK 129,00
 • Lily's Kitchen Xmas Turkey Feast with ham and cranberries

  Lily's Kitchen

  DKK 15,00
 • UDGÅR! BBD: 02/24
  Lily's Kitchen Adult Chicken 800 gr

  Lily's Kitchen

  DKK 139,00
  DKK 99,00
 • Få stk. tilbage!
  Lily's Kitchen julekalender 2023

  Lily's Kitchen

  DKK 149,00
  DKK 75,00
 • Lily's Kitchen Tasty Cuts i sovs æske m/ 8x85 gr

  Lily's Kitchen

  DKK 129,00
 • Lily's Kitchen Smooth Paté Selection æske m/ 8x85 gr

  Lily's Kitchen

  DKK 129,00
 • Lily's Kitchen Organic Paté æske m/ 8x85 gr

  Lily's Kitchen

  DKK 129,00
back