Greencats.dk’s persondatapolitik

 

Hos Greencats.dk prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nedenstående persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for den måde Greencats.dk behandler dine personoplysninger på. Både når du besøger vores hjemmeside, og når du handler eller anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

Hvad er persondata?

Persondata eller personoplysninger er de personrelaterede oplysninger, som du giver Greencats.dk i forbindelse med dine køb (navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse osv.) samt oplysninger, som du i øvrigt måtte give Greencats.dk. Sådanne oplysninger behandles fortroligt og anvendes til at ekspedere din bestilling, til statistisk brug samt i forbindelse med anden kontakt med dig.

Personoplysninger transmitteres fra dig til Greencats.dk i ikke-krypteret form. Personoplysninger gemmes af Greencats.dk på en sikker server, hvortil der ikke er offentlig adgang.

Anvendelse og behandling af dine personoplysninger

Vi bruger dine personoplysninger til følgende formål:

- Levering af ordrer og aftalte ydelser mv.

- Kommunikation med dig i forbindelse med udbud af vores varer og ydelser

- Individuel markedsføring og målretning af skræddersyede tilbud og ydelser som er relevante for dig som kunde

- Når du besøger Greencats.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Greencats.dk for at optimere brugeroplevelsen og foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via f.eks. Facebook og Google.

- Er du tilmeldt vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse og dit handelsmønster på vores hjemmeside til brug af personalisering af nyheder, tips og gode tilbud. Du kan altid afmelde et nyhedsbrev ved at klikke på linket nederst i mailen eller ved at skrive en mail til service@geencats.dk.

- Vores behandling af persondata sker i overensstemmelse med EU Persondataforordningen.

Deling af persondata

Greencats.dk samarbejder med forskellige databehandlere, herunder udbydere af software, webhosting, sociale og professionelle backups, sikkerhed og opbevaring. Dine personoplysninger vil derfor blive behandlet af tredjeparter efter instruks fra Greencats.dk. Databehandlere behandler kun dine personoplysninger til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til, og på baggrund af de databehandleraftaler, der er indgået mellem Greencats.dk og databehandleren. Vi forpligter alle databehandlere til at behandle dine personoplysninger fortroligt og efter gældende lovgivning.

Herudover deler vi relevante persondata med de distributionsvirksomheder, vi samarbejder med (PostNord og GLS), vores eksterne revisor, Facebook og Google med henblik på online annoncering samt offentlige myndigheder, hvor det i henhold til lovgivningen er påkrævet.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

I overensstemmelse med Bogføringsloven gemmer vi dine oplysninger i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, hvor du senest handlede hos os.

Indsigt, berigtigelse eller sletning af personoplysninger

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse om indsigt, indsigelse, tilbagekaldelse af samtykke, anmodning om rettelse eller sletning kan ske til service@greencats.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Du kan indgive en klage til det danske datatilsyn ved at følge dette link: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet 

Dataansvarlig

Indehaver Gitte Specht fra Greencats.dk er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget fra dig. Du finder vores kontaktoplysninger her:

Greencats.dk

C.F. Rics Vej 17

2000 Frederiksberg

E-mailadresse: service@greencats.dk 

Telefon: 40200054

Har du spørgsmål til Greencats.dk’s persondatapolitik, kan du også benytte ovenstående kontaktinformationer.

 

                                                                                                                                           ----o0o----

 Senest opdateret: 27. december 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

    

back