Designet af: Greencats.dk

DKK 499,00
Produktbeskrivelse:

Håndlavet kattekurv af genanvendt bomuld

Produceret i Danmark

COZY Basket er en hyggelig kattekurv lavet af genanvendt bomuld af 2 vævede garntuber med et inderfyld af polyster for at give den blødhed og fleksibilitet.

Hver enkelt kattekurv er unik, da den er håndlavet, og dermed kan variere lidt i størrelserne.

COZY Basket er vores egen serie. Der er hæklet mange kurve, som er trævlet op igen! Det har nemlig været vigtigt for os at skabe den helt perfekte blødhed/hårdhed samt facon og størrelse, så kurven kan passe til de fleste heldige katte. Misser har selv som altid testet og godkendt COZY Basket.

Der medfølger en lille abehånd af samme farve og garn, som kattekurven. Den er et sikkert hit som kattelegetøj, da den er tilpas blød/hård at bide i og stikke afsted med.

Garnet der er brugt bliver produceret i Europa. Det er OEKO-TEX Standard 100 og GRS (Global Recycled Certification) certificeret. De smukke farver på garnet fremkommer ved at ”klippe” brugte tekstiler fra beklædningsindustrien op til så små partikler, at det nærmest bliver støv. Så blandes ”støvet” indtil den helt rette tone er skabt. Derfor anvendes der heller ingen farve eller anden kemi til fremstilling af garnet efterfølgende.

Hvis din kat ikke altid er lige begejstret for en ny katteseng, kurv eller hule, så læs med her, hvor vi giver lidt tip til at få den til at elske din nye investering.

Materiale: Genanvendt bomuld i flere lag/tuber + polyesterfyld

Farve: Beige er en lækker helt lys nuance, som er lidt mere cremefarvet end farven "Nude" er. 

Størrelse: 36-38 cm i dia. og ca. 12-15 cm i højden

Rengøring: Det anbefales at støvsuge kurven for hår og snavs min. 1 x ugentlig. Hvis kurven bliver meget beskidt anbefales det at fjerne løse hår med en støvsuger først for derefter at vaske kurven i maskinen ved skåneprogram. Træk kurven forsigt i facon efter vask og lad den lufttørre.

COZY Bsaket passer perfekt til små og mellemstore katte, der elsker at rulle sig sammen, når luren skal indtages.

Hvis du oplever, at garnenderne begynder at titte frem, så fortvivl ikke. Skub dem blot tilbage i en maske. Enderne er ikke hæftet for at undgå hårde knuder i det forholdsvise hårde og store tubegarn.

Andre kiggede også på:
back