Found my Animal halsbånd  i sort str. S
Found my Animal halsbånd  i sort str. S
DKK 189,00
Produktbeskrivelse:

"Found my animal" bomulds halsbånd str. small

Historien om "Found my animal" startede med at hunden Walter mødte sin dobbeltgænger på gaden. De 2 x Walter havde det tilfælles, at de begge var adopteret fra et internat. Deres ejere Bethany og Anna mødte hinanden på en designskole og delte samme passion for hunde. Og med en forkærlighed for godt håndværk, design og en god portion inspiration fra en fisker i familien lavede de deres første line lavet af reb, messing og vokset lærred. Det blev senere til en hel serie af lækkert tilbehør til både katte og hunde. "Found my animal" var hermed skabt! 

Hvert produkt er håndlavet, bærer et lille tag med ordet "Found" (enten i form af et lille messing skilt i selerne eller et bomuldstag i halsbåndene), som viser ejernes mission om at fremme adoption af kæledyr. Det samme vigtige budskab viser du omverdenen, når du har købt et produkt fra "Found my animal".

"Found my animal" donerer en del af overskudet fra salget af deres produkter til dyrevelfærd og redningsorganisationer, det er en af de væsentligste grunde til, at vi har valgt at sælge deres produkter. Udover naturligvis det lækre design. 

Halsbåndet her er i sort og str. S hvilket er 23-30 cm. i omkreds, og 1,5 cm. tyk. 

Andre kiggede også på:

back