HAPPY Basket kattekurv af økologisk merinould, lysegrå Lysegrå håndlavet kurv af økologisk merinould Håndlavet kattekurv af økologisk merinould
HAPPY Basket kattekurv af økologisk merinould, lysegrå
Lysegrå håndlavet kurv af økologisk merinould
Håndlavet kattekurv af økologisk merinould

Designet af: Håndlavet i Danmark!

DKK 699,00
Produktbeskrivelse:

Håndlavet kattekurv eller hundekurv i økologisk merinould

"HAPPY"-serien er håndlavet og finger-hæklet af økologisk mega-garn fra får, der har det godt.

Serien er udviklet af os selv for at skabe en produktserie, som lever op til vores krav om kvalitet, naturlige materialer og ikke mindst dyrevelfærd. Fårene der har lagt uld til har nemlig også et godt liv. 

"HAPPY Basket" Light Grey er lavet af økologisk merinould, hvilket giver den sin helt utroligt bløde struktur. 

Vær opmærksom på at grundet det "fluffy" uld kan du forsigtigt trække kurven lidt i den facon, du ønsker. Dvs. hvis væggen skal være lavere, så bliver basen lidt større ved forsigtigt at trække lidt i den. Og omvendt. 

Hvis du oplever, at hæftede ender pludselig bliver synlige og stikker frem, så fortvivl ikke. Stik dem blot ind hist og pist, så du gemmer dem igen. Dette kan ikke undgås grundet den fine uldkvalitet. 

Materiale: Økologisk merinould

Farve: Light Grey (nistret i lysegrå toner)

Størrelse: Ca. 40 cm. i diameter, ca. 12-15 cm. i højden

Hvis du ønsker en størrelse, der afviger fra standardstørrelsen, så skriv til os, så laver vi det på bestilling, hvis muligt og vender tilbage til dig med pris. Beregn dog ekstra leveringstid, da ulden typisk vil skulle bestilles hjem først. 

Andre kiggede også på:

back