Designet af: Greencats.dk

DKK 699,00
Produktbeskrivelse:

Håndlavet kattekurv

100% økologisk ubehandlet uld

HAPPY Basket er håndlavet og dansk produceret af os selv (Greencats.dk). Hver kurv arm-hækles af det tykke rustikke ruller megagarn.

70% af den økologiske uld stammer fra Skotland, resten er hentet fra andre steder i england.

Ulden er helt ubehandlet. Der er ikke anvendt farvestoffer eller anden kemi i fremstillingen af ulden, og derfor vil hver enkelt kattekurv være unik og have sit eget rustikke og nistrede look, da farverne varierer fra får til får. 

Kurven kan ikke vaskes. Ved behov for rengøring anbefales det at gnide meget forsigtigt med en fugtig svamp med lunkent vand. Det allerbedste er, hvis muligt, at stille kurven ud i den friske luft (og gerne frost) et par timer for at give den nyt liv. Husk dog at ulden aldrig må stå i direkte sollys, da ulden ellers vil mørne.  

Kvalitetsuld har mange fordele. En af dem er, at ulden køler, når det er varmt, og luner, når det er koldt. Så derfor vil du måske opleve, at din kat snupper sin lur i den nye HAPPY Basket selvom det er sommersæson.

Materiale: 100% økologisk uld fra får

Farve: Natural/Grey er en smuk naturlig grå/brun farve (nogle vil måske kalde den jordfarvet), som passer ind i mange nordiske hjem.

Størrelse: Kattekurven måler 38-40 cm i diameter og ca. 12-15 cm høj væg. Størrelsen kan variere, da kurven er håndlavet.

 

Relaterede produkter
back