Kattehule i 100% ren uld formet som ugle Dixie i ugle-hule fra Greencats.dk 100% ren uld kattehule, håndlavet, naturlige materialer
Kattehule i 100% ren uld formet som ugle
Dixie i ugle-hule fra Greencats.dk
100% ren uld kattehule, håndlavet, naturlige materialer
DKK 799,00

Produktbeskrivelse

Så er der endelig kommet et par "ugler" på lager igen! Men kun nogle få stykker, da fabrikken i Nepal stadig er lukket.

Fås kun hos Greencats.dk i Danmark!

Sød og sjov håndlavet kattehule filtet som en ugle af det reneste fåreuld.

Ethvert kæledyr drømmer om et blødt og dejligt sted at putte, lege og sove. Vi elsker hulerne fra Karma Cat, fordi de er smukke, og fordi de gør vores katte glade og trygge. Vores katte elsker dem for lanolinet, der findes i den uld, de er lavet af, og som minder dem om deres mors duft. Og så er hulerne fra Karma Cat tilmed dejligt lune, når det er koldt, og kølige når det er varmt. 

Ved hjælp af en teknik kaldet vådfiltning er de eneste materialer, der bruges til fremstilling af disse skønne katte huler og senge ren uld, naturlig sæbe og vand. Der bruges sikre, ikke-toksiske farvestoffer i en miljømæssig bæredygtig farve med lav påvirkning, som bruger mindre energi, og producerer mindre biprodukt fra affald.  Den Himalaya uld der bruges til fremstilling af Karma Cats produkter, er ikke kemisk renset, og den indeholder derfor den naturlige lanolin, der er helt unik for fåreuld. 

Pleje: Lanolinen i ulden er antimikrobiel og lugtbestandig, hvilket holder din kats hule naturligt ren. Filten kan støvsuges eller pletrenses med en svamp. Hvis en hule bliver meget snavset, kan den vaskes i maskinen på skånevask, hvis du vender vrangen ud på hulen inden vask. 

Modellen hedder "Owl Grey". Størrelsen er ca. 47 cm. bred, ca. 27 cm. dyb og ca. 40 cm. høj.

Relaterede produkter

back