MIKS Tower kradsetræ og kattehule fra Mikaste MIKS Tower kradsetræ og kattehule measurements fra Mikaste
MIKS Tower kradsetræ og kattehule fra Mikaste
MIKS Tower kradsetræ og kattehule measurements fra Mikaste

Designet af: Mikaste

DKK 2.799,00
Produktbeskrivelse:

Eksklusivt kradsetårn

Perfekt alt-i-et kattemøbel

FRI FRAGT til privatadressen.

Vi er eneforhandler i Danmark af den eksklusive møbelserie "MIKS" fra design-brandet "Mikaste". 

"MIKS Tower" er en multifunktionel kombination af kattens naturlige ønsker; et klatretræ, et kradsebræt, en majestætisk trone og en behagelig seng/hule. Serien er designet af Skandinaviske designere, hvilket tydeligt ses på det smukke lyse og æstetiske design, der passer perfekt ind i de fleste nordiske hjem.

Med de forskellige niveauer tilbyder "MIKS Tower" både en sikker udkigspost på toppen, et stille rum til en dejlig lur og en mere åben og social platform i bunden som samtidig også er en fortrinlig katteseng. Den Standard 100 by OEKO-TEX certificerede filt på siderne, i bunden af hulen og sengen og på toppen, giver din kat det perfekte sted at hvæsse sine kløer i stedet for at bruge dine møbler. Den blide grå farve på filten kombineret med det fine nordiske birketræ giver dit "MIKS Tower" en lang levetid i både menneske- og katteår. 

Sådan opnår du succes med dit MIKS Tower

Du vil opnå den største succes med dit "MIKS Tower," hvis du placerer det foran et vindue eller en terrassedør. Din kat vil måske skulle bruge lidt tid til at vænne sig til det nye møbel. Men fortvivl ikke, sådan er det oftest. Pludselig så har de set det lidt an, og så er de ikke til at drive væk fra det igen.

Der kan bruges mange timer på toppen af tårnet til at studere livet ude foran dit hjem. En anden god placering er foran en radiator i vintermånederne. Varmen som behageligt luner kattehulen i midten af tårnet er et ideelt sted at tage en lang god lur for din kat.

Fordelene ved MIKS Tower

  • Den 10 graders hældning på tårnet er ergonomisk udtænkt for at give din kat mulighed for gavnlig gymnastik hjemme i stuen
  • Højden gør, at tårnet er perfekt til at klatre på, og er det placeret foran et vindue, er toppen en ideel udkigspost
  • Certificeret Standard 100 by OEKO-TEX filtmateriale er skånsomt for kattens kløer og poter, og samtidig meget slidstærkt
  • Nordisk birkekrydsfiner giver det lette og luftige look
  • Forskellige rum og niveauer gør, at tårnet også er den perfekte legeplads
  • Designet muliggør nem rengøring, da tårnet er løftet fra gulvet
  • Tårnet står super stabilt pga. det specielle design (skråner udad forneden) og materialevalget

Kradsetræ, kattehule og katteseng er belagt med filt, men der kan også tilkøbes specialdesignet håndlavede puder, som passer perfekt i størrelsen. Se produktet "MIKS Pillow Set".

Se billede 3 for størrelses information. Vægt 17 kg.

Prisen er inkl. fragt til privatadressen. 

BEMÆRK at dette produkt sendes direkte fra leverandøren til din privatadresse, når du afgiver din ordre. Det betyder, at leveringstiden typisk vil være 5-7 dage. Vi er ikke selv lagerførende på dette produkt. 

Relaterede produkter
back