Designet af: Miezekatze3Shop

DKK 999,00
Produktbeskrivelse:

Håndlavet kattehule/kurv i ren uld

Sød kattekurv med ører

FRI FRAGT til privatadressen.

Shadow kattekurven eller hulen er en hyldelst til alle katte, der ønsker sig en luksuriøs soveplads, hvor det er muligt at få lidt privatliv. Din kat kan nemlig rulle sig helt sammen og snuppe en tiltrængt lur i fred og ro. Den smukke Shadow er håndlavet af det fineste rene uld.

Kattehulen/kurven Shadow er formet som en liggende kat med ører, lukkede øjne og søde knurhår. Hver kurv er helt unik, da den er håndlavet.

Håndlavet af mulesing free uld

Simone der producerer Shadow, og alle hans kattehule venner, håndlaver alle hulerne en efter en på bestilling. De bliver nøjsomt nusset, kælet og filtet med kun vand og sæbe uden kemi, indtil de har den helt rette robusthed, facon og det helt rette look. Det er håndværk, når det er bedst.

Der bruges udelukkende "mulesing free" kvalitetsuld fra solkysset bjergfår. Dette uld er særlig robust, så det er kattehulen også. Simone henter selv sit uld hos sin leverandør, og får derfor ved selvsyn bevis for at alle fårene lever et godt liv.

Din kats eget navn

Ikke alene er Shadow bare sød og hyggelig. Du kan simpelthen også få filtet din egen kats navn ind i hulen, så den bliver helt personlig. Bestil hulen/kurven som enhver anden vare, og skriv i kommentarfeltet ved check-ud, at du ønsker navn på, samt kattens navn. Så tillægger vi et gebyr på +200,00 DKK, inden ordren behandles, og bestiller din personlige kattehule/kurv. Kattehuler og kurve med navn på kan ikke returneres.

De søde navne er en hyldest

Alle Simones kattehuler og kurve har her hos os fået navn efter nogle af vores trofaste kunder. Måske finder du også din kats navn blandt vores store udvalg af kattehuler og kattekurve. 

Shadow fås i farven beige med sorte knurhår og lukkede øjne. 

Størrelse:

Bredde ca. 60 cm., højde ca. 20 cm. og indgang ca. 35 cm. (alle mål er ca. mål, da produktet er håndlavet, og derfor kan variere lidt i størrelsen)

Vigtigt! Leveringstiden må påregnes at være 2-3 uger. Ja vi ved, at det er lang tid og meget meget længere, end vi normalt har. Men Simone skal først lave din helt specielle kattehule, når du bestiller den, og så skal den sendes fra Tyskland. Den leveres fragtfrit direkte fra Tyskland til din privatadresse.

Relaterede produkter
back