af Gitte - d. 30-09-2020 14:31

Hvorfor vi anbefaler, at din basse har adgang til kradsebræt/træ...

Her i huset har Misser adskellige kradse-muligheder, som vel at mærke ikke er vores møbler! 

Det har hun, dels fordi vi kan se, at hun virkelig elsker at hvæsse sine klør. Hun gør det flere gange dagligt, og hun er helt saglig hver gang. Men også fordi, hun dermed selv langt hen ad vejen, kan vedligeholde sine klør. 

Hvis jeg skulle vælge noget ud fremfor andet til hende, så ville det helt sikkert blive et af hendes kradsebrætter af bølgepap! Bølgepappen er virkelig genial. Det er et naturligt materiale, er simpelt og alligevel virkelig effektivt.

I shoppen har vi forskellige varianter fra et lille et til en fornuftig pris til den mere luksuiøse udgave fra MIOOU i form af kradsetræ eller kradsehus. Allesammen virker og bliver flittigt brugt hver eneste dag. Nå ja så bruger vi dem også som gemmesteder i godbid-jagten...

Hvis du ikke synes, at din basse bruger sit kradsetræ så meget, så anbefaler jeg virkelig at prøve et af bølgepap. Vi har også "de traditionelle" kradsetræer her, men langt oftere er det en af bølgepap-varianterne, som Misser går bananas på. 

Noget helt andet er: har du nogensinde fundet skaller fra klørene fra din basse for enden af et kradsetræ? Det finder jeg af og til her hos os. Fordi Misser har adgang til at hvæsse sine klør, så kan hun selv sørge for at skille sig af med de døde skaller, når nye klør vokser ud. Som indekat (som Misser er) så betyder det, at hendes klør ikke bliver for lange og hænger fast i tæpper m.m. Dog får hun også altid set sine klør efter og klippet dem, der er nødvendige at klippe hos vores dygtige dyrlæge 1-2 x årligt. 

Hilsen 

Gitte & Misser

 

 

 

back